Spelregels

De spelregels bij Dariens Lego Verhuur

Leuk dat je een Lego pakket wilt huren. Ik hoop dat je er minstens zoveel plezier van hebt als ik! Om elke huurder tevreden te houden, gelden een aantal spelregels. Daarnaast helpen de spelregels je om het Lego pakket te bouwen. Lees ze dus goed!

De spelregels zijn:

 1. Ga netjes om met het Lego pakket, zodat de volgende huurder er net zoveel plezier van heeft.
 2. De bouwinstructies van je pakket zijn te vinden op:
  https://www.lego.com/nl-nl/service/buildinginstructions/  
 3. Trots op je bouwwerk? Deel je resultaat op social media met #darienslegoverhuur en laat de wereld zien hoe het je is gelukt!
 4. Na het bouwen, haal je het bouwwerk weer uit elkaar in de juiste zakjes. De ervaring leert dat je het beste de handleiding van achter naar voor kunt doornemen, dan is de kans klein dat er onderdelen in de verkeerde zakjes terechtkomen.
 5. De volgende onderdelen mogen niet uit elkaar gehaald worden:
  1. Haspels met touwen
  2. Banden met velgen
  3. Figuren
 6. Meld missende onderdelen, zodat deze aangevuld kunnen worden. Hier wordt naar gevraagd bij het inleveren van het pakket.
 7. Wanneer het pakket buiten de huurtermijn wordt ingeleverd, kunnen extra huurkosten in rekening worden gebracht.
 8. Je naam, postcode, huisnummer, en e-mailadres worden opgeslagen in een huurhistorie, zodat we je kunnen bereiken wanneer dit nodig is.
 9. We kunnen je bij het ophalen vragen om een geldig legitimatiebewijs.
 10. Het kan voorkomen dat je het pakket niet op de gewenste datum kunt ophalen, dit zullen we communiceren in de bevestiging.

Mocht het je niet lukken om aan de spelregels te voldoen, neem dan contact met me op. Dan kijken we samen naar een oplossing.