Kronieken

Hoe het ooit begon…

Tussen de eerste en de 2e coronagolf kreeg ik een hersenschudding door een ongeluk. Er werd me geadviseerd om weken lang zoveel mogelijk beeldschermen te vermijden. Hoe moest dat ooit gaan lukken voor mij, een liefhebber van alles wat digitaal is? Via via hoorde ik dat het mogelijk was om een LEGO pakket te huren. Dat klonk als muziek in de oren, omdat ik niet van plan was om na de herstelperiode nog wat te gaan doen met een gekocht Lego-pakket. Weken lang heb mijn beelschermen achterwege kunnen laten en had ik een doel; het in elkaar zetten van grote LEGO pakketten. Na het in elkaar zetten moest het nog wel weer uit elkaar, maar dat was dan ook het enige nadeel.

Na wat mijmeren bedacht ik me hoe leuk ik het zou vinden als veel meer mensen ook zoveel plezier aan een LEGO-pakket zouden hebben. In de overtuiging dat veel meer mensen nooit een pakket van honderden euro’s zullen kopen voor een paar weken plezier, bied ik nu diverse pakketten te huur aan.

Dariens Lego verhuur is in de opstartende fase. Enthousiast? Deel je verhaal op social media (@darienslegoverhuur) of met anderen, en draag je (lego)steentje bij aan dit duurzame initiatief. Heb je een suggestie, vraag of opmerking? Ik hoor ze graag, het kan vast nog beter.

November ’21

Dariens Lego Verhuur is verhuisd van Amersfoort naar Veenendaal. Een verhuizing bracht me bij de vraag; ga ik door met lego verhuren? Het antwoord: Ja! Het concept is een succes, want bijv. Kasteel Zweinstein is vaker verhuurd geweest dan dat het pakket bij mij thuis was. Naast dat het een succes is, geniet ik vooral van het plezier wat huurders hebben bij het bouwen van Lego. En dat gun ik iedereen. Dus let’s go, bouwen maar!

2023

De best verkochte producten bij Dariens Lego Verhuur: